Sijoita klassikkoon | Riskisijoitus

Sijoittaminen kirjaan on aina riski. Miten vähentää riskiä? Aloitetaan riskittömimmästä eli klassikon hankinnasta.Kirjaan investoiminen on riski. Pelissä ovat verojen paisuttamat hankintakustannukset, kirjan valitsemisen vaiva ja tavaamiseen tuhrautuvat tunnit. Kirjatohtori neuvoo uudessa viisiosaisessa sarjassa, miten vähennät riskejä. Aloitamme riskittömimmästä eli klassikon hankinnasta. Myöhemmin pistämme elämän risaiseksi ja päädymme kirjailijuuteen, joka vastaa tuotto-odotuksiltaan Wincapitaa.

Suositus: Osta klassikko
Riskiluokitus: Lähes riskitön

Klassikko on varma valinta, sillä useat sukupolvet ovat ehtineet todeta sen tyyliltään ylivertaiseksi ja sisällöltään niin monikerroksiseksi, että siitä löytyy jokaiselle jotain. Jos Molière kelpasi aikalaisilleen ja tusinalle uudelle sukupolvelle, niin se kelpaa sinullekin, sanotaan kärpäs-paskateorioissa sitten mitä tahansa.

Klassikon löydät luultavimmin kirjaston hyllystä sinua odottamasta. Jos haluat hankkia eepoksen oman kirjahyllysi komistukseksi, saat sen poistohintaan kirjakaupasta, joka on epähuomiossa ostanut sitä ylisuuren erän. Klassikossa ei aloitteleva kirjasijoittajakaan pysty häviämään. Jos ei muuta, niin tiiliskivestä riittää paperia huussiin koko kesäksi toisin kuin kädet tahrivista runovihkosista.

Tutustu Riskisijoitus-juttusarjaan kokonaisuudessaan.

Asiasanat: klassikko, riskisijoitus, sijoita, investoiminen, Wincapita, tuotto-odotus, Molière, poistohinta, kirjakauppa, tarjouserä, huussi.

Viikon suosituimmat

Ranskalainen juusto

Tuoreimmat kuulumiset

About Päivi Kannisto

Uusi äänikirja: Elämäni nomadina

Suolatut säkeet

Vapaana elämisen taito

Epätoivottu mainonta | Kirjallisuus ja tuotesijoittelu

Elämäni nomadina

Superrikkaat ja rutiköyhät