Uunituore Takaportti kädessä, julkistus tänään Facebookissa

Päivi & Santeri lukemassa Takaporttia

Saimme postissa uunituoreen Takaportin. On julkistuksen ja kiitosten aika.

Takaportti julkistetaan tänään Facebookissa klo 12 järjestettävässä virtuaalisessa tilaisuudessa, jossa vastaamme osallistujien kysymyksiin. Tervetuloa mukaan. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen sähköpostitse.

Haluamme kiittää Kustannus HD:n kustantajaa, Arto Pietilää, ja hänen tiimiään. Kirjasta tuli hieno.

Kiitokset käsikirjoitusta kommentoineille: Jari Erämaa, Eija Jokinen, Jyrki Kasvi, Tapio Keihänen, Kimmo Latvamäki, Harri István Mäki, Sami Mäkinen ja Andy Pilke. Ilman teidän apuanne käsikirjoitus olisi päätynyt silppuriin.

Saamamme julkiset kommentit olivat kannustavia ja innostavia. Kiitokset niistä kommentin kirjoittaneille: Olavi Ala-Nissilä, Juha Kaarsalo, Jyrki Kasvi, Piia-Noora Kauppi, Harri István Mäki, Andy Pilke, Juhani Sarsila, Kari Uoti ja Johanna Vuoksenmaa.

Karrin Facebook ja blogi

Nettisensuuria työkseen tekevä Takaportin päähenkilö, ylikomisario Karri Luoma, on saanut runsaasti Facebook-ystäviä ja hänen bloginsa Internetin pimeät puolet on houkutellut tuhatpäisen lukijakunnan. Karrin blogin kommenteissa on keskusteltu mm. poliisin valtaoikeuksista, internetin sananvapaudesta, verkkolataamisesta ja nettisensuurista. Kiitokset Karrin kavereille ja blogikeskusteluun osallistuneille. Karri jatkaa elämäänsä blogissaan ja Facebookissa. Hän toivottaa tervetulleeksi kaikki uudet kaverit.

Takaportin tarjoamia Facebook-testejä on tehnyt 60 000 suomalaista. Kiitokset myös heille mielenkiinnosta ja tuesta.

Rehellisyyden nimissä on pakko tunnustaa, että kirjaan jäi meiltä yksi painovirhepaholainen: kirjan painovuosi on 2009 eikä 2008. Olemme pahoillamme ja korjaamme virheen seuraavaan painokseen.

Kirja on saatavana kirjakaupoista kautta maan. Kiitokset kaikille kirjan tilanneille ja sen ostaville. Ilman teitä kirjojen kirjoittaminen ei olisi mahdollista.

Jännittävää syksyä,

Päivi & Santeri

Asiasanat: Takaportti, Karri Luoma, Päivi Kannisto, Santeri Kannisto, Kustannus HD, tietoverkkotrilleri, julkistus, Facebook, Suomi, Internetin pimeät puolet, blogi, päähenkilö, ylikomisaria, nettisensuuri, suodatus.

Viikon suosituimmat

About Päivi Kannisto

Trilogia Le grand cahier on kulttuuriskandaali | Agota Kristof

Nury Vittachin fengshui -etsivä

Enkelit ja demonit esittelee Vatikaania

Kuinka minusta tuli postikorttikirjailija?

Espanja: maailman vaarallisin maa

Tuoreimmat kuulumiset

Suolatut säkeet

Suomen sisu on eufemismi