Tilaa Kirjatohtorin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja osallistut Takaportin arvontaanTilaa nyt Kirjatohtorin uutiskirje ja olet mukana uunituoreen Takaportin arvonnassa. Arvon kirjan uutiskirjeen tilaajien ja Facebookin testifanien kesken. Kirja julkaistaan 29.9.2009 ja sitä ennen liittyneet osallistuvat arvontaan.

Kuukausittainen sähköpostiviesti kertoo kuulumisistani ja kirjoittamistani teksteistä. Tilaajana voit päästä myös kommentoimaan käsikirjoituksiani ja saat sisäpiirin tietoa tulevista kirjoistani.

Voit liittyä ja erota postituslistalta koska haluat. Sitoudun olemaan luovuttamatta sähköpostiosoitteita eteenpäin ja olemaan käyttämättä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Pidätän itselleni oikeuden muutoksiin siten, että ilmoitan niistä uutiskirjeen tilaajille etukäteen. Lähetän listalle yhden viestin kuukaudessa yleensä kuun ensimmäisenä päivänä. Lista on yksisuuntainen.

Lisätietoja postituslistasta.

Tilaa uutiskirje:

Tervetuloa mukaan ja onnea arvontaan!

Asiasanat: Kirjatohtori, uutiskirje, postituslista, eroaminen, liittyminen, arvonta, kirja-arvonta, Takaportti, voita, kirja, kuulumiset, Päivi Kannisto, kirjailija.

Viikon suosituimmat

Ranskalainen juusto

Tuoreimmat kuulumiset

About Päivi Kannisto

Uusi äänikirja: Elämäni nomadina

Suolatut säkeet

Vapaana elämisen taito

Epätoivottu mainonta | Kirjallisuus ja tuotesijoittelu

Elämäni nomadina

Superrikkaat ja rutiköyhät