Bloggerin vika sotkee blogiani

Blogger näyttää lahoavan käsiinBloggerin haut ovat rikki. Sen vuoksi esimerkiksi Kirjatohtorin juttusarjat ja Kirjallisuuden brändit toimivat tällä hetkellä miten sattuu. Juttuja jää puuttumaan ja niiden järjestys on satunnainen. En ole raportoinut virhettä vielä Bloggerin omistamalle Googlelle, sillä edellisetkin ovat korjaamatta.

Bloggerissa, kuten kaikissa tietokoneohjelmissa on virheitä. Ne juontuvat ohjelmia tekevistä ihmisistä. Koska kaikki ihmiset ovat epätäydellisiä, syntyy myös ohjelmiin virheitä. Humanum errare est.

Kiertotie juttusarjojen juttujen löytämiseen on hankala. Ne löytyvät selaamalla blogia aikajärjestyksessä taaksepäin. Juttuja on kertynyt yli 200, joten aikaa saattaa kulua runsaasti. Normaalisti Blogger on korjannut kriittiset, kaikkiin käyttäjiin vaikuttavat viat verraten nopeasti, joten toivoa paremmasta vielä on. Jatkan kuitenkin juttujen julkaisemista normaaliin tapaan.

Kiitän kärsivällisyydestä ja ehdotan näin kesällä vaikka retkeä luontoon tietokoneen ääressä kyyhöttämisen sijaan korjauksena tähän tekniseen vikaan.

Asiasanat: Blogger, virhe, vika, haku, rikki, haku, etsintä, järjestys, juttusarja, listaus, Google.

Viikon suosituimmat

Trilogia Le grand cahier on kulttuuriskandaali | Agota Kristof

About Päivi Kannisto

Elämäni nomadina

Tuoreimmat kuulumiset

Noituminen | Päde kirjallisuudella

Oikeat vastaukset maailman vaikeimpiin kysymyksiin

Kuinka minusta tuli postikorttikirjailija?

Elokuva Chinese Box

Lapsiporno | Nettisensuuri