Hongkongin kännykkäjyrkänne

In English: Mobile Phone Cliff

Hongkongissa on Mobile Phone Cliff eli kännykkäjyrkänne, jossa ihmiset käyvät heittelemässä kännyköitään mereen.Kävimme Hongkongissa ainutlaatuisessa ja hyvin varjellussa nähtävyydessä. Se tunnetaan nimellä Mobile Phone Cliff eli vapaasti suomennettuna kännykkäjyrkänne. Paikalliset eivät pidä nähtävyydestä melua ja mekin löysimme sinne sattumalta vihannesmarkkinoita etsiessämme.
Hongkongin kännykkäjyrkänneStressaantuneet hongkongilaiset tulevat jyrkänteelle heittämään kännykkänsä mereen. Kuvassa Päivi yrittää bongata meren pohjassa makaavia kenkäpuhelimia.
Hongkongin kännykkäjyrkänneElämä kahdeksan miljoonan asukkaan metropolissa voi olla äärimmäisen stressaavaa eikä se ole pelkästään saasteiden ja korkeiden, lähes Suomen tilastoja hipovien itsemurhalukujen syytä. Erilaiset vimpaimet valtaavat yhä enemmän ihmisten elämää. Tapasimme jyrkänteellä hongkongilaisen pariskunnan, Matildan ja Chrisin, jotka olivat juuri hankkiutuneet eroon omista kiusankappaleistaan.
Hongkongissa on Mobile Phone Cliff eli kännykkäjyrkänne, jossa ihmiset käyvät heittelemässä kännyköitään mereen.Mereen heitetään kaikenkarvaisia halkoja, jopa kalleimpia luksusmalleja. Bongasimme kuvan härpäkkeen rantavedestä. Lapset huvittelevat ja tienaavat rahaa keräämällä hylättyjä kännyköitä laskuveden aikaan. He kuivaavat akut ja myyvät ne Fortress -nimiseen elektroniikkamyymälään Mongkokissa.


Lapset tulevat keräämään merestä kännyköitä laskuveden aikaan.


Aprilliä!
Katso myös vuoden 2007 aprillipila Kambodžasta.

Asiasanat: Hongkong, kännykkäjyrkänne, Mobile Phone Cliff, kännykkä, jyrkänne, Fortress, elektroniikkamyymälä.

Viikon suosituimmat

About Päivi Kannisto

Trilogia Le grand cahier on kulttuuriskandaali | Agota Kristof

Manhattanin murhamysteeri | Woody Allen

Enkelit ja demonit esittelee Vatikaania

Kuinka minusta tuli postikorttikirjailija?

Tuoreimmat kuulumiset

Nury Vittachin fengshui -etsivä

Espanja: maailman vaarallisin maa

Suolatut säkeet