Kullattu kakkalapio laskeutui Siniplaneetalle

Kullattu kakkalapio laskeutui Siniplaneetalle

Olen solminut kustannussopimuksen Kullatusta kakkalapiosta. Kaunokirjallisen esikoisteokseni kustantaa tamperelainen Siniplaneetta Oy. Tervetuloa mukaan kirjan virtuaaliseen julkistustilaisuuteen Phnom Penhissä, Kambodžassa!

Voit tilata painetun kirjan kustantajalta, Siniplaneetalta: sähköposti palvelut@siniplaneetta.fi ja puhelin 050-5536 853.

Lehdistötiedote

KULLATTU KAKKALAPIO LASKEUTUI SINIPLANEETALLE

Phnom Penh, Kamputsea, 24.4.2007

Päivi Kannisto on solminut kustannussopimuksen tamperelaisen Siniplaneetta Oy:n kanssa kaunokirjallisesta esikoisteoksestaan Kullattu kakkalapio. Teos on satiirinen matka maailman ympäri. Kertomusten henkilöt kamppailevat ihmissuhteissa, työssä ja lomalla kuudessa eri maailmankolkassa. Kullatun kakkalapion julkistusvideo on katsottavissa osoitteessa https://kirjatohtori.blogspot.com

"Kaunokirjallisuus on mielenkiintoinen uusi aluevaltaus kirjailijanurallani. Tarinat ovat syntyneet kohta kolme vuotta kestäneellä matkalla, jota teen yhdessä mieheni kanssa. Tarinoiden henkilöissä voi kukin nähdä samoja piirteitä kuin itsessään, sillä meillä on jokaisella omat pimeät puolemme" kertoo Päivi Kannisto.

Lukija saa tutustua Suomessa mm. extreme-matkaa tekevään mieheen, joka konttaa ympäri Kauniaisia, Venäjällä vapaata rakkautta janoavaan hippiin, Thaimaassa neuvottomaan vallankumouskenraaliin, Argentiinassa kieroutuneen äiti-suhteen vangitsemaan poikaan, Uudessa-Seelannissa kerskakierrättäjään ja Brasiliassa rahanhimon riivaamiin matkailuyrittäjiin. Teos koostuu kaikkiaan 25 satiristisesta kertomuksesta. Se osoittautui monille kustantajille haastavaksi, sillä se ei istu tavanomaisiin lajiluokituksiin ja se antaa muutenkin huutia perinteisille kaunokirjallisuuden ihanteille.

"Kultainen kakkalapio on tervetullut lisä harvalukuiseen suomenkieliseen satiiriseen kirjallisuuteen" kertoo Jorma Sappinen, Siniplaneetan toimitusjohtaja.

Kullattu kakkalapio julkaistaan ensin sähköisenä e-kirjana 24. huhtikuuta. Painettu kirja tulee myyntiin lokakuussa 2007. Kullatun kakkalapion lisäksi Päivi Kannisto kirjoittaa parhaillaan Santeri Kanniston muistelmateosta hänen avoimen lähdekoodin yrityksestään, SOT Oy Suomen Ohjelmistotyö Ab:sta, sekä kirjaa asiakaspalvelun ongelmista maailmanlaajuisina ilmiöinä. Nämä kirjat valmistuvat kuluvan vuoden aikana.

Tietoja Päivi Kannistosta

FT Päivi Kannisto on vuonna 1970 syntynyt vapaa kirjailija, joka työskenteli aiemmin mm. liikkeenjohdon konsulttina ja Suomen Akatemian tutkijana. Kannisto on julkaissut mm. yritysjohdolle suunnatun teoksen Johtamisen pakolliset kuviot (Talentum) ja suomalaisuuden historian nimeltään Suolatut säkeet (Suomalaisen Kirjallisuuden Seura). Hän avioitui lokakuussa 2004 Santeri Kanniston kanssa, minkä jälkeen he päättivät irrottautua yhteiskunnan oravanpyörästä. Tästä alkoi uusi ura maailmanmatkaajina ja irtolaisina. Kannistot ovat Suomesta lähtönsä jälkeen kiertäneet maailmaa rinkat selässään 50 maassa. Päivi Kannisto kirjoittaa kirjallisuusaiheista blogia osoitteessa https://kirjatohtori.blogspot.com

Tietoja Siniplaneetasta

Siniplaneetta on laadukasta suomalaista kirjallisuutta julkaiseva pienkustantamo ja erilaisia graafisen alan palveluja tarjoava yritys.

Lisätietoja ja lehdistön vapaakappaleet

Lisätietoja ja haastatteluja antaa Päivi Kannisto, sähköposti paivi.kannisto@gmail.com. Painolaatuisia vapaita valokuvia. Lisätietoja verkossa: Päivi Kanniston kirjat.

Lehdistön vapaakappaleita saa e-kirjasta Päivi Kannistolta ja painetusta kirjasta Siniplaneetalta, sähköposti palvelut@siniplaneetta.fi ja puhelin 050-5536 853.

Asiasanat: Päivi Kannisto, Kullattu kakkalapio, novellikokoelma, esikoisteos, Siniplaneetta, kustannussopimus, kustantaja.

Viikon suosituimmat

About Päivi Kannisto

Ranskalainen juusto

Suolatut säkeet

Tuoreimmat kuulumiset

Hokkus pokkus | Kurt Vonnegut

Trilogia Le grand cahier on kulttuuriskandaali | Agota Kristof

Kirja-arvio: Mahdollinen saari (La possibilité d'une île) | Michel Houellebecq

Kirja-arvio: Alastonkuvia | Virpi Hämeen-Anttila

Kiinalainen niukkuuspeli