Sensuroi itsesi | Nettisensuuri

Auta KRP:tä sensuuroimaan nettiä sensuroimalla itsesi, Katso Kirjatohtorin ilmianto-ohje ja kopio valmis banneri-koodi omalle webbisaitillesi.

Kirjatohtori esittää haasteen kaikille blogien ja kotisivujen pitäjille. Kyse on tietenkin nettisensuurista. Virkavallan ja teleoperaattorien resurssit eivät millään riitä internetin satojen miljardien sivujen sensurointiin. Poliisilla on virkoja täyttämättä määrärahojen puutteessa ja operaattorit potkivat väkeä pellolle. Kansakunta tarvitsee sinun apuasi.

Itsensuurilla on Suomessa pitkät perinteet. On aika herättää tämä suomettumisen uljas traditio uudelleen henkiin, sillä onhan toki parempi toimia itse kuin tulla toimitetuksi, saati tyhjäntoimitetuksi.

Ohessa on banneri, jonka voit tällätä sivuillesi. Näin sensoreilta säästyy suodatuksen vaiva. Bannerilla käännytät kävijät ja tarjoat heille oivan tavan raportoida väärät mielipiteet parilla klikkauksella. Bannerin koodin saat kopioitua kätevästi alla olevasta laatikosta.

Tutustu koko Nettisensuuri-juttusarjaan

Vastuuvapaus: Kirjatohtori ei ota vastuuta siitä, että tämä menetelmä toimisi aukottomasti tai toimisi lainkaan. Huomaattehan myös, että Kirjatohtorikin on vain selain ennen kuin alatte klikkailemaan tällä sivulla olevaa banneria. Sananvapautta edistävien välityspalvelimien pitäjät: älkää suotta siivotko lattioita.

Asiasanat: Nettisensuuri, sensuuri, sensuroi itsesi, itsesensuuri, ilmianto, KRP, suodatus, kotisivu, blogi, Google on selain, teleoperaattori, välityspalvelin, banneri.

Viikon suosituimmat

About Päivi Kannisto

Trilogia Le grand cahier on kulttuuriskandaali | Agota Kristof

Manhattanin murhamysteeri | Woody Allen

Enkelit ja demonit esittelee Vatikaania

Kuinka minusta tuli postikorttikirjailija?

Tuoreimmat kuulumiset

Nury Vittachin fengshui -etsivä

Espanja: maailman vaarallisin maa

Suolatut säkeet