Klikkaa itsellesi hyvää onnea

[Click Here For Good Luck]

Onnenamuletteja Kambodžassa

Tutustuimme Kambodžassa hyvää onnea tuottaviin esineisiin ja kuvioihin. Tohtorska Santeri on kehittänyt nyt ohjelman, jolla voit luoda oman onnenkuviosi.

Onnenamuletit eivät ole pelkkää mytologiaa. Monissa Aasian maissa niillä on tärkeä kulttuurinen ja uskonnollinen merkitys. Jokaisella temppelillä on oma onnenamulettipajansa, jossa tuotetaan hyvän onnen esineitä.

Santerin Python-ohjelmointikielellä tekemä ohjelma jäljittelee Phnom Penhissä sijaitsevan Wat Sam Rong Ander -temppelin onnenkuvioita. Kuvioiden katselun tai paperille tulostamisen uskotaan lisäävän hyvää onnea ja suojelevan huonolta tuurilta. Kuulimme paikallisilta lukuisia todistuksia niiden tehosta ja aloimme itsekin kantaa Yom Bak Boy -kortteja rinkoissamme.

Ohjelma toimii kätevästi selaimella. Klikkaa alla olevaa käynnistyspainiketta ja odota hetkinen ohjelman latautumista. Sen jälkeen selaimesi tulostaa sinulle tällä hetkellä parhaimmin onnea tuottavan kuvion. Voit katsella kuviota, tallentaa sen koneellesi tai tulostaa paperille. Huomaathan, että tulostaminen edellyttää vähintään 600 dpi:n A4-väritulostinta.



Luo oma onnenkuvio
Asiasanat: hyvä onni, tuuri, amuletti, onnenkuvio, Kambodža, Wat Sam Rong Ander, Yom Balk Boy, Yom Preah Ang Kang Chack, Yom Khmeng Kach, Yom Chhnam Reasy, Yom Dak Lan.

Viikon suosituimmat

Trilogia Le grand cahier on kulttuuriskandaali | Agota Kristof

Kielitoimisto suosittaa lyhiksiä ja pyöröraikastinta

About Päivi Kannisto

Kirja-arvio: Oikeus nautintoon (Plateformen) | Michel Houellebecq

Kirja-arvio: Perheidyllistä pirullisesti

Nury Vittachin fengshui -etsivä

Superrikkaat ja rutiköyhät

Ranskalainen juusto

Espanja: maailman vaarallisin maa

Sisäkuvia | Woody Allen